Aktuellt

- på gång med Teater X

April 2021:
Premiär för Teater X Digital

Vi har haft vårt första digitala gig! 😜 I slutet av april faciliterade vi en halvdag på Zoom för 70 chefer i en nationell organisation.

Som en liten uppvärmning för detta gjorde vi i slutet av mars ett litet gästspel vid Reimagine Leadership Gathering, där vi gestaltade deltagarnas reflektioner efter en eftermiddags konferens.

Vår traditionella playbackform “Poet, dansare, musiker” fick sig en ny skrud i ’chatterfall spoken word’-tappning, här fångat ur en deltagares perspektiv...

To be continued. See you online! 🤓

December 2020:
Teater X Julkalender

Välkommen att i våra sociala medier (Facebook och Instagram) följa vår julkalender, full med nostalgitrippar...

Då vi inte kan träffa vår publik live just nu vill vi istället bjuda på en liten resa in i arkiven och göra några nedslag i Teater X historia.

Vad har du för minnen med Teater X...? Joina oss på vår nostalgitripp! 😜

#TeaterXJulkalender2020

Augusti 2020:
Ny hemsida!

Jaa! Vi har en ny hemsida! 😃

Vi tar gärna emot er feedback! Är det något ni saknar? Något ni gillar?

Skulle ni hitta saker ni av någon anledning vill uppmärksamma oss på med hemsidan så tveka inte att maila till oss! 🤓

Juni 2020:
Corona Update

2020 har redan gått till historien. Föga visste vi när vi hade vår föreställning SKIFTE den 31 januari, att vi stod inför ett skifte som detta…

Corona har vänt allas vår verklighet upp och ner, på ett eller annat sätt. Vi blev tyvärr tvungna att ställa in vårens resterande föreställningar GLÄNTA, ELD och ÅTERBLICK.

Vi längtar tills vi kan erbjuda fysiska föreställningar för vår publik igen!

Under tiden får ni gärna följa oss på Facebook och Instagram för reflektioner, minnen och tillbakablickar från våra 20 år som grupp.

Om ni inte redan gjort det, anmäl er till vårt nyhetsbrev, så att ni kan vara säkra på att inte missa när vi åter drar igång. Tills dess – ta hand om er, och varandra!

/ Teater X

Foto: Johanna Jivanna Hopkins, 2016


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du att vi skickar regelbundna uppdateringar till dig ett fåtal gånger per termin. Du kan närsomhelst avanmäla dig genom att klicka på länken “Unsubscribe” längst ner i våra mailutskick.